Om Diginova

Affärsidé

Vi lever i en föränderlig värld - nya tekniker dyker upp och försvinner i ett tempo som aldrig förr. Videofilmerna från 80- och 90-talet går inte längre att titta på och banden försämras och förstörs med tiden. Smalfilmsprojektorer finns inte längre att köpa - till och med diabildsprojektorer börjar bli svåra att få tag på och även digitala format kommer och går.

Det är här Diginova kommer in i bilden. Vi är ett Uppsala-baserat företag, verksamt sedan 2008, vars affärsidé är att erbjuda tjänster som gör det möjligt att bevara och överföra material som fotografier, diabilder och äldre analog videofilm samt smalfilmsformat som Super 8 och Dubbel 8 till digitala format, exempelvis på CD, DVD, USB-minne eller hårddisk.
Vi vill bidra till att rädda och bevara bildmaterial för framtida generationer och inspirera genom att visa på de nya möjligheter de digitala formaten erbjuder, till exempel för att göra bildspel, DVD-produktioner och webbmaterial som kan visas på såväl TV-apparater som datorer, smarta mobiler och läsplattor.

Kunden i fokus

Diginova arbetar med den mest moderna tekniken, men att leverera med kvalitet handlar inte bara om teknik och teknisk kunskap utan också om att ha kunden i fokus. I praktiken handlar det om att ge dig som kund ett personligt bemötande, att göra vårt allra bästa för att möta just ditt behov samt att ha korta leveranstider och vara förutsägbar både vad gäller pris, leveranstid och produktkvalitet.

Läs mer om Diginovas ledning

Kontakta oss!