Ledning

Merja HerranenHej!

Jag som äger Diginova heter Merja Herranen. Jag har en bred teknisk bakgrund, bland annat en doktorsexamen inom materialområdet, men har också mångårig erfarenhet av foto och digitalvideo. Jag har arbetat som projektledare, lärare och kvalitetsledare vid både universitet och inom industrin.

Efter att i ett antal år ha arbetat med huvudsakligen bilder och filmer i digitala format såg jag behovet av att överföra även gamla smalfilmer, analoga videofilmer och diabilder till digitala format. Allt i syftet att kunna jobba vidare med de gamla filmerna och nyttja alla de fördelar de digitala formaten erbjuder, både vad gäller redigering, kreativa verktyg och möjligheter att enkelt kunna dela med sig av materialet.

Jag insåg att det finns väldigt många människor som har avsevärda mängder med värdefullt film- och bildmaterial som man enkelt skulle vilja titta på, bevara och kanske även dela med sig av. Tillsammans med min man, som redan i tonåren på 70-talet började jobba med smalfilmsredigering, startade jag Diginova år 2008.

Det viktigaste för mig är att göra Dig som kund nöjd och att vara lyhörd för Dina behov - om Du har idéer, önskemål eller synpunkter, kontakta gärna mig!

Merja Herranen
Diginova

E-post: merja@diginova.se

Läs mer om Diginovas affärsidé